Passie voor evangelisatie

Wat fijn dat u een kijkje komt nemen op deze site. Wij willen deze plek gebruiken om mensen uit te nodigen met ons mee te gaan. Mee te gaan om schapen op te zoeken die weg zijn gelopen van de kudde, of misschien niet eens weten dat er een Goede Herder voor hen is die voor hen wil zorgen. Zoals er in Lukas 15:4 staat: “Welk mens onder u die honderd schapen heeft en er één verliest, verlaat niet de negenennegentig in de woestijn en gaat achter het verlorene aan, totdat hij het vindt?”.

Wij mogen als gelovigen leerlingen van de Heere Jezus Zijn voorbeeld volgen en op zoek gaan naar de schapen. Het brengt ongelofelijk veel blijdschap als wij een mens vinden die verloren is en we hem of haar over de Heere Jezus mogen vertellen. Zodat er nieuwe hoop komt en mensen mogen gaan zien waarom zij leven!

Misschien denkt u/jij dat dit niets voor u is. Maar heeft u het al eens geprobeerd? Er zijn namelijk heel veel manieren om anderen te bereiken met het Goede Nieuws van het evangelie. U kunt voor mensen bidden, een folder uit delen over het evangelie, het evangelie aan mensen uitleggen, muziek maken, mensen uitnodigen voor een bepaalde activiteit enz. Er is vast wel een manier waarop u andere mensen kunt bereiken. Wij willen u/jou uitdagen om mee op pad te gaan! Als u meer wilt weten kunt u ons e-mailen. Uiteindelijk is het de Heere Jezus zelf die op zoek is naar Zijn schapen en Hij wil u/jou gebruiken om Zijn doel te bereiken!

Kijk in de agenda wanneer we op stap gaan.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s