We gaan door..

Het is al weer een tijdje geleden dat we iets gedeeld hebben over ons werk op straat. Bij Frank en Gerdien is ondertussen Jachin geboren. Dus Jozua heeft er een broertje bij. We hebben een actie gedaan om d.m.v. de billboards rondom Alblasserdam een evangelieboodschap te tonen. Verder zijn we op diverse plaatsen geweest om mensen te vertellen over het werk van de Heere Jezus.

Jozua met Jachin Elia, geboren op 30 mei

Bijbelteksten op billboards in Alblasserdam

De weken voor Pasen hebben we gebruikt om via digitale billboards de evangelieboodschap uit te dragen. Er is een God die deze wereld zal oordelen maar er is geen oordeel als je in Christus Jezus bent. Fijn dat we samen met onze gemeente te kunnen doen. Op eerste paasdag sloten we af met een juichkreet: Het graf is leeg, Jezus is opgestaan. De dood kon Hem niet houden en Zijn opstandingskracht is even krachtig en werkzaam als 2000 jaar geleden!

Antwerpen

Op 25 april gaan we naar Antwerpen. We komen er graag, er is openheid onder de mensen en er zijn bijna altijd goede gesprekken. We nemen genoeg Engels en Franstalige bijbels mee en hopen dat we veel mensen kunnen zegenen vandaag. Onderstaand filmpje geeft een korte impressie van de dag.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s