Outreach Israël

Outreach Israel

In het land waar de Heere Jezus zelf begonnen is met Zijn bediening op aarde is het prachtig om in gesprek te gaan met de inwoners van dit land. We mogen aan hen uitdelen wat zij zelf de wereld in hebben gebracht, namelijk het evangelie van Yeshua ha Messiah. We vragen aan hen hoe het met hen gaat en proberen het uit te leggen dat er een verschil is tussen religie en relatie. Het was niet de bedoeling van de Heere Jezus om grote kerken te bouwen, beelden te aanbidden en macht te misbruiken. De Heere Jezus is gekomen om het verlorenen te zoeken en te zeggen: Komt tot Mij die vermoeid en belast bent en ik zal U rust geven!

Wat is het heerlijk om mensen die proberen via de wet God te leren kennen te mogen uitleggen dat er Iemand is geweest die de wet helemaal heeft gehouden en dat die persoon God zelf is! Dat Hij Zijn wet in onze harten schrijft. “Voorzeker, dit is het verbond dat Ik na die dagen met het huis van Israël sluiten zal, spreekt de HEERE: Ik zal Mijn wet in hun binnenste geven en zal die in hun hart schrijven. Ik zal hun tot een God zijn en zij zullen Mij tot een volk zijn”.

Er zijn echter niet alleen Joodse mensen in Israël, maar ook in Nederland, België en andere landen. Ook deze mensen willen we bereiken met het Goede Nieuws! Daarom gaan we ook hier regelmatig deze mensen opzoeken in Nederland en België.

Als u mee wilt gaan, neem contact met ons op of kijk in onze agenda.

P1050098