Een jaar voorbij…

Zo aan het einde van het jaar gekomen mogen we verwonderd terugkijken op wat onze Heere God en Vader heeft willen doen in mensenharten. We willen u, broeders en zusters, bedanken voor jullie gebed in het afgelopen jaar en het meestrijden voor de het evangelisatiewerk op straat. Wij mogen de kracht van gebed ervaren als we op straat staan. Natuurlijk is er ook veel afwijzing of strijd maar er zijn altijd goede gesprekken, iedere dag opnieuw. Het is goed om aanwezig te zijn met het Evangelie, het goede nieuws.

Nijmegen

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s